Късите дънкови панталони отново завладяха дамският гардероб.

Ако сте в постколежанските си дни, вие сте съвсем наясно, че вече не можете да ходите, както ви падне, с къси панталони, които по същество приличат на дънкови панталони. Не казваме, че късите дънкови панталони не са любимо лятно облекло. Напротив - ние ги обичаме! Но всичко е в избора на подходящ модел и стил, който да подхожда на изисканата жена, която сте.

Дължина от чатала до края на крачола.

Тази дължина при късите дънкови панталони трябва да е поне 5- 6 сантиметра. Добро правило е, че трябва да можете да седите с кръстосани крака, без да се притеснявате какво излагате на показ.

Изберете модел с обърнат подгъв.

Не само, че този вид подгъв е чудесен начин да променяте дължината на късите си дънкови панталони, но и придава по- зряло настроение на младежкия стил.

Модел с копчета.

Има безброй стилови трикове, които правят дънковите шорти по-лъскави и по този начин по- изискани. Един такъв трик е да закопчавате любимите си къси дънкови панталони с няколко копчета, които се виждат, но повечето класики ще дадат същия резултат.

Намерете естествената си талия.

Изберете шорти, които да отиват на естествената ви талия и да са ви удобни. Ако имате красиви крака, може да изберете малко по- къс чифт. Допълнителната височина би балансирала формата на късите панталони. Ако предпочитате по- дълъг чифт, по-високата талия ще допринесе за издължения силует и визуален ефект на стройни крака.

Изберете по- дълги. Независимо какъв стил къси дънки предпочитате, по-дългите винаги са подходящи за по- зрели жени. Междинната дъжина ще направи тоалета много универсален - спортно-елегантен, ако го съчетаете с небрежни маратонки, или вечерен - ако е съчетан с обучки на висок ток.

Не се отказвайте от късите панталони.

Макар че е време да преосмислите стила на късите дънкови панталони, не е време да се сбогувате с тях. Поне не още. Когато търсите любимия стил, не забравяйте да ги оставите малко по- широки, никога- твърде тесни и по тялото. Но не прекалявайте с широчината, защото твърде широките, безформени къси панталони биха напомняли за бельо.

Помислете за скъсяване на старите, любими панталони, за да си осигурите най- доброто, което ви харесва.