Тази есен бъдете хипи шик лейди!

Температурата започва да се понижава, а така не трябва да прави и настроението. По-тъмните дрехи, поставени върху рафтовете е време да бъдат заменени с по-тънки материи и флорални нюанси.Добавете цвят и игривост в ежедневието си с умни аксесоари и щастливидрехи.

Докато минат  времената за лятната ви отпуска, разходките по улиците на вашия град, налагат да сте облечени по начин, по който да изглеждате уверени и изпълнени с настроение. Защото, ако сега не носите любимите си летни разголени дрешки, то кога? Да сте облечени с модерни и актуални дрехи, ще ви даде допълнителни точки, и ще допринесе за стила ви, и летните ви, красиви изживявания.

Заложете на модели, които са подходящи за вашия тип тяло и стоят невероятно вълнуващо и много секси на нежния ви, златист тен. Обърнете специално внимание на метериите – лятото най-добрите платове са естествените коприна, памук, екопамук, лен, коноп, рамия, коприва, бамбук и пр. Купете си разчупени, асиметрични и привличащи погледите тоалети, които ви карат да се чувствате специални. Много модерни са линните на 70-те години. Комбинирайте, например, изрязан оранжев топ откоре с дълбоки деним шорти, за интензивно докосване на вашия аутфит. Аксесоарите, които ще допълнят вашия външен вид за пореден сезон са в истински хипи шик стил!

Допълнете със слъневи очила с хипстърска рамка и пощенска ретро чанта. Завършете външния вид с Boho пръстени и гривни и черна шапка, която не само да ви предпазва от силното лятно слънце,но и с нея приличате на филмова звезда! Трансформацията ви в хипи дама може да завърши с леки, обувки на черни платформис дървени подметки и всички погледи гарантирано ще гледат вас!

Хипи цветовете са ярки и весели. Това облекло е подходящо за ходене по улиците на вашия град, както и на плаж през свободното време. Не забравяйте: с хипи вибрации, вашият стил ще доминира, където и да се появите, като осветява с топлото си присъствие бронзовия, мек загар на кожата ви.

Източник: Онлайн магазин за обувки и чанти e-obuvki.com