Топ необичайни начини да опаковате подарък за Нова Година

Всички познаваме детството. Всеки някога е мечтал за подарък и е желал, такъв да е вълшебен. Това изисква специална изобретателност. Ето няколко идеи за оригиналната опаковка на вашите подаръци, което ще увеличи не само стойността, но и "магията" на подаръка.

 

Тук: 9 полезни съвета как да намалим коледните разходи.

♦ Домашна кутия за бижута за подаръци

опаковъчна обвивка

Оригинална опаковка за дамски подарък

Жените обичат всичко красиво. И това не е тайна. За да зарадвате любимия си, не се изискват специални дизайнерски умения.

Ето ви и:

6 идеи за коледни подаръци, които гарантират, че вашата приятелка ще е щастлива

1 вариант

Какво ви трябва за работа?

Кутия с подходящ размер, цветна или опаковъчна хартия, сладки в ярки опаковки, панделки, пайети, новогодишен брокат, двустранна лента, ножици, лепило.

Как се прави:

Взимаме картонена кутия, слагаме подарък, увиваме със сива опаковъчна хартия. За да поддържате хартията плътно - може да използвате лепило или двустранна лента. На капака, в произволен ред, като използвате двустранна лента, залепете бонбоните, залепете пайети и броката отстрани, направете това внимателно. Желателно е да се създаде поне някакъв вид геометрия, например ленти. Вкусен и красив подарък ще зарадва всяко момиче.

Кошница за подаръци

Какво ви трябва за работа?

Кутии с различни размери, цветна или опаковъчна хартия, лъкове, панделки, двустранна лента, ножици, лепило.

Как се прави

За няколко подаръка. Залепяме картонената кутия с цветна или опаковъчна хартия. Слагаме един подарък в тази кутия. По-малка кутия, също е залепена с цветна хартия или картон. Поставихме втория подарък там. С третата кутия правим същите манипулации. Сега лепим третата кутия в центъра на корицата на втората, втората върху корицата на първата. Оказва се, че кулата. Сега украсяваме „стъпалата“ с лъкове и ги връзваме с широка панделка. Поправете голям лък отгоре - готово!

♦  Подаръчна кутия за компактен подарък

Оригинално съдържание за подаръци

Какво ви трябва за работа?

Сребърна хартия, плътен картон, панделки, малки триизмерни фигури на звезди, птици, цветя и др., Телбод, акрилен лак, малки плюшени играчки, канцеларски нож, ножици, лепило.

Как се прави:

Ще ни трябват поне две кутии с различни размери. Лепим първата кутия с по-голям размер много плътно, тоест не съжаляваме за лепилото и щедро смазваме всички страни и капака. Леко залепете сребърна хартия. На фасадите рисуваме прозорци и ги изрязваме с офис макетен нож.

Втората кутия трябва да е една и половина до две по-малко от първата. Залепваме с хартия с контрастен цвят. Дъното на втората кутия щедро се намазва с лепило и се поставя в центъра на първата. Сега правим малки пейки от картон, с помощта на телбод прикрепяме към тях кубчета, зайчета, патела ... ние покриваме "краката" на пейките с лепило и ги фиксираме при "прозорците". Затваряме вътрешната кутия с капак и залепваме, върху нея, например, новогодишна.

Хартиени опаковки

Затваряме външната кутия с капак и започваме да изграждаме „покрив“. За това използваме лист сребърен картон. За целта огънете наполовина по дължината на капака. Лепим звезди, снежинки, цветя. С акрилен лак и поръсваме с искри. Оставете да изсъхне. Залепваме изсъхналия покрив към кутията, предаваме лентата под върха, фиксираме лъка отгоре.

Има много опции за оригинално опаковане на подаръци в множество варианта. Необходимо е въображение, малко време и много малко усилия и дори най-обикновеният подарък ще стане необикновен и приказен.

Още начини за опаковане на подаръци на: ИнтерПолезно.com