Чантите – една неделима част от тоалета на всяка жена

Чантите са незаменим аксесоар към тоалета на всяка жена. За щастие сега има най – различни видове чанти, пир от цветове, разнообразни комбинации на нюанси, нокройки и забавни форми, които се нареждат до класическите модели.

Чантите с ресни продължават да са актуални и до днес. Разликата е, че дизайнерите започнаха да залагат на голямо разнообразие в цветове и вече можем да открием модели във всякакви нюанси от неон до пастел. В едно сме сигурни – притежавайки този вид чанта, вие ще бъдете актуални и модерни по всяко време.

Чантите, които имитират бродерии, дантела или дори картини, имайки пълна свобода с цветната палитра, са също така модерно и интересно допълнение към облеклото.

 

Чантите с дръжка за ръката са един стилен и класически модел, който не е изгубил елегантността си и до днес. Те се завръщат в най – модерните цветове и материи за сезона.  Това е една изключително функционална чанта, която е удобна за ежедневието.

Напоследък навлезе и чантата тип ученическа раница. Те притежават минималистичен дизайн, изискани детайли и дълга дръжка, което ги прави удобни и подходящи за забързаното ни ежедневие.

Дамските чанти с дръжка през рамото са най – класическите модели дамски чанти, но днес познаваме и такива, с интересни комбинации от цветове, материи и дръжки. Една от алтернативите на този тип чанти са металните дръжки със синджир, които добавят допълнителен блясък към тоалета. Има и по – малки и лъскави варианти, които пък са подходящи за вечерни срещи.

Друг вид чанти, които са подходящи за вечерните тоалети са чантите тип кутия. Те са украсени с различни детайли, които варират от метални елементи, скъпоценни камъни и шипове, които си остават актуални. Тези мини – чанти ни позволяват да ги носим навсякъде със себе си. Те станаха много любим аксесоар за всяка дама и много често използван.

Подходящата чанта прави вида ви завършен. Не се страхувайте да експериментирате с тях !

Източник: Kapere.com