Какво е бохо стил и къде намира приложение

Бохо се заражда като стил в модата доста по отдавна. Той акцентира върху артистичността и създава микс от възможности, не само спрямо дрехата в гардероба ни, но и красиво съчетани с различни стилове и ситуации.

Щом заговорим за мода, едва ли има дама, която да остане равнодушна. През пролетта и лятото на 2015 г. няма как да не обърнем внимание на едни от основните тенденции и трендове. Става дума именно за бохемския стил на обличане и дори с модерните обувки. Същият онзи стил в модата, който позволява свобода на обичане, на движенията и израз на индивидуалният вкус.

Бохо дамските облекла предлагат многообразие от съчетания между цветовата палитра. Последната с изключителен акцент и поглед към природата и флаурните мотиви. Това е една чудесна възможност всяка дама да открие в бохемския стил онова, което най-силно подхожда на личното и аз. Интересни модели може да видите и в женските дрехи за есента.

В бохо облеклата се смесват удобството на няколко други култури в облеклата. Сред тях са хипи, сафари, военен стил, етно мотиви и дори ретро комбинации. Целият този микс е труден за определяне и играе ролята на главен диригент.

В бохемският стил на обличане има голяма привилегия и тя се дължи на необятното поле за изява, което предала той на дамите. Всички стилове са смесени и предлагат такива пропорции, които биха завладели всяка жена. Дори не е необходимо да имате цял нов гардероб с дрехи, а може да съчетавате с настоящите тоалети.

Обърнете внимание и на аксесоарите. Такива може да избирате и съчетавате с различни модели обувки, пастелни цветове и различни дрехи, туника и други. Със свободно падаща блуза или разкроен панталон може да постигнете нужната свобода и да изградите своя стил на обличане в ежедневието на съвсем достъпна цена.