Дубай - микс от изкуствени острови

Едва преди две десетилетия, Обединените арабски емирства, създават тази огромна земя, пълна с пясък, която днес всеки втори турист с желание иска да посети. За да бъде това възможно може да разглеадте: оферти за дубай.

Днес по-голямата част от тази пустиня помещава много от самите забележителности наДубай. От историческа дестинация, Дубай се превърна в архитектурен дом и съхранява едни от най-величествените и изумителни инженерни чудеса. Тази компилация от забележителности разполага предимно с хотели в дубай, офиси и престижни за живот жилища, в които много топ имена в модната индустрия са решили да вземат частица място.

Джорджо Армани, например, откри хотела Армани в сърцето на центъра на Дубай. Така получавате вашите кредитни карти готов и да се подготвите за технологично пътуване към бъдещето в Дубай. 

Лъскавият Дубай е обединение на арабските емирства и предлага почивка в дубай , която да се превърне в гореща точка за всеки. Този град на високи сгради и търговски центрове се преобразува от пустинен пост по местоназначение, където хората се тълпят за изгодни цени за продажба, докосват се до много слънце и семейно забавление.

Дубай е известна туристически атракции с Бурж Халифа (най-високата сграда в света) и моловете, които идват в комплект с гигантски аквариуми и закрит ски писти.

Екскурзия до дубай има много културни акценти, както и всички бляскави модерни добавки. Ако се разходите из квартал Bastakia ще откриете много от старото на града, след круиз с Dubai Creek в традиционен стил не след дълго сами ще се уверите, че има повече какво да се види за този град, отколкото сте могли и да си представите.

Интерес събужда сградата забележителност на Дубай „Burj Khalifa“, която достига 829.8 m и е най-високата сграда в света. За повечето посетители пътуване до палубата за наблюдение на 124-тия етаж е най-незабравимото изживяване. От нея може да се види гледка над целия град. До най-високата й точка, която предлага панорама от птичи поглед нещата остават просто изумителни. Постройката е завършена през 2010 г., а до връхната й точка отвежда високоскоростен асансьор за наблюдение за тези 360-градусови гледки към целия град с останалите небостъргачи и чак до пустинята от едната страна и океана от другата. Посещения нощно време са особено популярни сред фотографите поради известните светлини в града, които засилват цялата панорами на Дубай.

Ако всичко това поне малко е събудило и вашето любопитство, то не се колебайте да направите резервация за atlantis dubai и в най-близко бъдеще да пътувате до там.