Билети за нискотарифна авио компания

Пътуването със самолет е много бързо и удобно. За съжаление не всеки може да си го позволи към този етап. Но по-голяма част от хората не знаят за възможностите за закупуване на билет до желаната от тях дестинация на много добри цени. За да купите самолетни билети на промоция или с някакъв процент отстъпка, трябва да знаете някой важни фактора които определят крайната цена на самолетния билет.

Първия от тях разбира се е компанията превозвач. По-известните е нормално да предлагат по-високи цени защото имат много клиенти. Но в случай, че вие сте се насочили към сегмента евтини самолетни билети трябва да помислите над възможността за пътуване с нискотарифна авио компания. Сигурността на полета при всички (или поне в Европа и САЩ) е една и същата. Единствените разлики които ще откриете са може би в луксозността на самолета и обслужването (там няма класи) и условията за тегло на багаж и т.н.

Може да се абонирате за мейл абонамент от най-големите авио компании. Често се случват така да предложат в последния момент добри самолетни билети цени за да попълнят останалите празни места. Разбира се тези случаи не са много, но съществуват. Лошото е, че трябва да следите постоянно своята електронна поща за да не пропуснете някоя чудесна оферта.

Почти всички големи авио компании и някой дори специализирали се в това предлагат нискотарифни полети чрез които предлагат на пътниците възможност да пътуват на много по-изгодни цени. Помислете и над тази идея защото е много разпространена. Ако заявите билет няколко месеца по-рано, то твърде вероятно е да ви излезе много изгодно. Също така горещо ви препоръчваме да купувате билети за отиване и връщане на един път, защото така за вас излиза по-изгодно.

Ако комбинирате всичко което ви обяснихме до сега, може да осъществите вашата дълго мечтана почивка в чужбина на много подходяща за вашия семеен бюджет цена. Освен това пътуването със самолет е особено вълнуващо преживяване от първия път.