Най-добрите ултрабуците за 2014

Ултрабуците са най-добрият вид на лаптопа, които могат да се купят на добри парите могат да купят. Това е така, защото те са тънки, леки и подходящи дори за събуждане след сън почти мигновено. Може да се очаква, дълъг живот на батерията, което е чудесно за всеки ученик. Един Ultrabook също може да е чудесен подарък, особено за тези, които се нуждаят от много търпение и се налага да пътуват повече.

 

Има много модели, от които да избирате най-различни цени, включително хибриди, които се удвояват като таблети за гъвкавост. Също така ще намерите нови машини със супер четириядрени екрани HD.

Ето и кратък списък на Топ 10 характеристики за ултрабуци въз основа на някои обширни коментари направени от специалисти:

Таблетът, освен параметрите и характеристиките си трябва да има и добра визия. Той може да съчетава комфорт и стил, като никой друг Ultrabook. Повечето потребители, които избират този вариант на мобилно устройство залагат на меко докосване и лекота при писане с него. Ярък и свеж дисплей може да направи силно представяне за един голям лаптоп. Не бива да забравяме и значимостта от живот на батерията.

Съществуват модели ултрабуци, които имат универсална технология или съчетават 2-в-1 хибрид на спортно-елегантен часовник с лента и стил. Това ги прави изключително лесни за употреба и задминава дори удобствата на лаптопа.

Таблетка и лаптоп в едно също могат да се намерят с впечатляваща атрактивна алуминиева плоча, която се откача от основата. Вероятно 13-инчовият ултрабук в режим на лаптоп е само една от екстрите, с които може да сърфирате в интернет, да възпроизвеждате игри и др.

Дали в бизнес ангажиментите или за развлечение таблетите са едни от най-предпочитаните варианти на модерни технологии днес. Комбинирайки други две устройства те остават ненадминати по компактност и удобства.