Компютър за геймъри

Искате идеалния компютър, на който да играете най-новите и завладяващи игри. Решението се крие в геймърските лаптопи, който са най-доброто решение за феновете на разнообразните игри.

Вярно е, че по принцип лаптопите не са направени толкова мощни, за да издържат на голямото натоварване на толкова реалните игри напоследък, както и да правите едновременно стотици неща. Задачата им е да са удобни и преносими, да можете да ги ползвате навсякъде и за това параметрите им не са толкова мощни, както на по-добрите настолни компютри. Въпреки това искате именно лаптоп, на който да играете любимите си игри, а за целта той трябва да има наистина мощна видео карта, силен процесор или колкото се може повече RAM, както и доста други неща.

Предлагаме ви в търсенето да обърнете внимание и на по-евтин вариант с Nvidia, Intel и прочие. Защото едно от важните неща за геймърските лаптопи се оказва хард диска, като ако е SSD, то търсете минимум 256GB. Друг важен елемент от тези лаптопи е подсветката на клавиатурата, за по-лесно намиране на буквите и да не се лутате повече в тъмното.

Като геймър няма как да не сте стояли с часове и цяла нощ на лаптопа и да не сте се сблъсквали с редица проблеми в играта и да сте губили представа за времето. За целта трябва да съобразите лаптопа си и да го оборудвате напълно с най-доброто и подходящо за вас.

Това естествено прави машината доста по-обемна и тежка. Ако искате в същото време да имате мобилен и лек геймърски лаптоп, трябва да се приготвите за една наистина сериозна сума пари.

Разгледайте актуалните предложения, като Asus ROG серията, която няма как да не ви допадне, а ако търсите нещо наистина уникално се насочете към DellAlienware 17 от нашия магазин. Тук ще намерите наистина уникални предложения, които ще ви вземат акъла.

Разгледайте още сега!

Части за вашия компютър: