Мишка за офиса

Има различен вид мишки които са подходящи за различни дейности. За пример може да вземем T'nB мишка Cactus която е типичина офис мишка. Сигурни сме, че ще останете доволни ако обзаведете вашия офис именно с такава.

SEО оптимизация на сайтове

Нашия екип се занимава с изработката на сайтове, провеждане на рекламни кампании и сео оптимизация. Всеки сайт има нужда от всички тези услуги ако иска да бъде печеливш. Научете повече за нас като посетите някой от посочените страници.

Read more: SEО оптимизация на сайтове

Няколко лесни начина да увеличите живота на батерията на лаптоп

Лаптопите са известни със своята мобилност. И все пак, това как ни служат, зависи от заряда на батерията.

Средната продължителност на работа на нов лаптоп е между два до четири часа. Въпреки че, на практика, повечето от моделите не работят повече от час.

Read more: Няколко лесни начина да увеличите живота на батерията на лаптоп

Сервиз за потребителска електроника

Когато избирате сервиз за вашата скъпа електроника, искате да знаете, че тя ще попадне в ръце на хора с богат опит. Ето защо може да се свържете с нас, както вече са направили редица големи компании от различни сфери.

Read more: Сервиз за потребителска електроника

Времето е в нас …

Времето е доста относителна величина, ако се позоваваме на някой философ или астрофизик. Времето е нещо, което не можем да контролираме, а само се съобразяваме с неговите приумици. То определя вечността, като то е всичко друго, но не и предсказуемо, колкото и да си мечтаем да предвидим хода му.

Някои хора обичат да казват, че „времето забавя своя ход”. Това е доста добре обосновано в някои философии, но за обикновения човек е доста странно. Някои дни – като противоположност –изглеждат доста по-забързани. Но, както времето е част от нас, така и ние сме неделима част от него.

Read more: Времето е в нас …