Как да изберем фирма за изработка на сайт

Решавате, че е време да развиете бизнеса си в интернет. Нуждаете се от инструмент, с който бихте започнали работата!

Вие не сте технически образовани и се чудите откъде да започнете? Не сте на ясно, на кого да доверите професионалната изработка на сайт!

 

Време е да научите някои детайли!

Ако сте започнали да търсите сред местни уеб студия ще останете изненадани - колко оферти има на пазара...

Как да изберете от съществуващия списък на уеб студията и да не се заблуждаваме?

Ако разграничите последните тенденции в развитието на сайтове получавате:

На пръв поглед автоматично възприемате, че сайтът трябва да бъде невероятно красив, което означава, че имате нужда от сайт с креативно дизайнерско решение. Но това не винаги е така. Имате двата варианта за по-информиран избор.

Защо избираме по добре разработения уеб дизайн?

Първото нещо, което идва на ум е, че като резултат получаваме оригинален, красив сайт. И, естествено, очакваме поток от възхитени посетители.

Какви са ползите от уебсайтове на база SEO?

Докато дизайнерите се фокусират върху аспектите на дизайна, интернет маркетолозите (SEO специалистите) се фокусират върху превръщането на посетителите в клиенти. Техните уебсайтове обикновено не са толкова красиви, но това е така, защото целта им е да превърнат посетителите в потенциални клиенти, а не само да радват окото! И също така да получите максимален трафик от търсачките.

Кой е по по най?

Ако вашият сайт е много красив, но за него никой не знае, той не е адаптиран за продажба, не е оптимизиран за търсачките, така че откъде ще дойдат вашите клиенти? Хората ще го възприемат като красива картина, освен ако не я намерят сред масите на други сайтове в интернет!

Ясно е, че ще искате сайт, който преобразува посетители в клиенти. В обратния случай би било безсмислено. Решението е да се съчетаят хармонично двата подхода при създаването на уебсайт.

Възможно ли е – ДА

Лесно ли е - НЕ

Повечето уеб студия специализират в дизайна или маркетинга (SEO е една от частите на интернет маркетинга). Разбира се, можетда наемете и двете услуги в студиа, но трябва да имате гарант за качествени резултати.

Какво да правим

Намерете уеб студио, което създава уеб проекти. Може да отнеме малко време, погледнете портфолиото от уеб студия (ИТ компании) - намерете уеб проекта, който ви харесва. Задайте въпроси на самата фирма за изработка на уеб сайт:

"Как създаденият от тях уебсайт помага на клиента и води нови клиенти?"   Ще се изненадате колко уеб студия няма да могат да отговорят.

В заключение:

Не се отказвайте, докато не попаднете на компетентното уеб студио, което има достатъчно опит в областта на интернет маркетинга и Уеб дизайн. Услугите може да са по-скъпи, но ще се изплатят в дългосрочен план.