Какво да носите на 15 септември на училище, университет или на работа?

 

Въпросът какво да поставим на 15 септември за младите модни жени се оказва релевантен много преди началото на тази забележителност. В крайна сметка, дори ако училището има свой собствен костюм за дрехи, предписвайки определени ограничения при избора на екипировки, в арсенала на всеки истински ценител на модата има техники, които позволяват да покаже своята индивидуалност.

Преди да решите какво да облечете на 15 септември до училище, е необходимо да решите по стилистично направление на изображението. От значение ще са старите добри класически английски - вълнена пола в клетка, риза пастелни тонове и жилетка. Чифт блуза и пола също остава релевантен в по-модерна версия. Основното нещо е да избегнете прекалено ярки цветови решения. Calm сиви, сини, черни и кафяви тонове, плътна тъкан и фигурата на фигурата ще направят полата не само стилна, но и удобна за ежедневна употреба. Една бяла блуза може да бъде украсена с къдрици или извивки.

Сарафаните са истински хит на модата за момичета. Те ще бъдат от значение в по-ниските степени и в образа на гимназисти. А разнообразието от варианти на рязане ще ви позволи да изберете модел, който да привлече всички млади модалисти. Можете да комбинирате сандъчетата с блузи от различни цветове, както и с пелерини или копринени ризи. Основното е, че общата цветова гама и стил на екипировката трябва да бъдат последователни и комбинирани. Какво трябва да нося в колежа или университета в първия ден от учебната година?

Родителите обикновено помагат при избора на изображението за ученичка. И какво да кажем за тези, които вече са преминали прага на общото образование и получават специалност в университет или колежа? Тук всичко зависи от установения ред в образователната институция. Решете какво да носите на 15 септември в университета, ще помогнете за изучаването на местния код за облекло. Ако няма строги ограничения, можете да изберете неутрална цветна тениска с класически панталони или пола или рокля от пуловери с кльощава джинси. Роклята и съкратеното яке от неутрални нюанси също ще са доста подходящи.

Не знам какво да нося на 15 септември в колеж? Обърнете внимание на неутрални комбинации, като полиурета, риза и жилетка или костюм с яке. Панталоните са най-добре оставени за по-малко тържествена среда. Но роклята, при условие че е съвсем строга, ще бъде съвсем подходяща.