Фолиране на пигменти

С тенденциите, които променят ежедневно, трябва да останем в крак с всичко, което е на пазара. В случай, че не знаете, блясъкът е едно от нещата, което всички дами използват, а сега той се преобразява във фолиране.

В случай, че не знаете какво означават различните средства за фолиране и кои да ползвате, предлагаме ви изключителна лесна техника, за да се дадете металик или влажен поглед на вашите пигменти. Това се счита за перфектния външен вид за парти вечер навън. Нека видим как можете да саботираме пигменти.

Очевидно цвета и външния вид пряко зависи от това как искате да направите някоя и друга техника.

Как да започнете

На първо място трябва да се разберете, че можете да използвате всеки цвят на пигмент, който съвпада с дрехите ви. Няма абсолютно никакви ограничения, когато става дума за стайлинг. Нека да разгледаме всички неща, които ще трябва за фолиране си пигменти.

Задължителните неща са:

Сенки или пигмент и твърда четка, с която да става нанасянето. Смесването и използване на спрей и трансформиращ гел ще помогнат в първите  стъпки за фолиране.

На първо място, просто вземете малко количество от пигмента по ваш избор и го поставете във вътрешността на капака. Добавете разтворът. Нанесете върху кожата с помощта на четка или друга твърда пръчка. Уверете се, че крайният продукт създава консистенция на боя, което означава, че цветовете трябва да бъдат напълно смесени.

Сега ще трябва да използвате плоска твърда четка. Просто нанесете пигмента в желаната област. Тази техника ще ви помогне в засилване на цвета, който сте избрали. Това означава, че цветът на пигмент ще бъде далеч по-ярък и привличащ погледа.

Използването на пигменти по време на тази техника е много по-добре, тъй като те са доста лесно нанесат с потупване по очите. Сенки за очи са много по-трудни за нанасяне в сравнение с пигментите.

В случай на нанасяне на сенки за очи също трябва да се водите от няколко други неща. На първо място, просто нанесете малко количество сенки за очи върху плоската повърхност. На второ място, не пръскайте и не смесвайте. На последно място, не се използва вода, защото може да оставя бъркотия на очите. Отстранява се с тоник или тоалетно мляко.