Критерий цвят за избор на ламинат

Често пъти в избора на дадена мебел или интериор в дома, избираме от това, което сме видели у приятели, роднини и други познати. Това до една степен е добре, но трябва да имаме и собствено отношение по въпроса. Ето например избора на ламиниран паркет може да е много „прост“.

 

Щом на лице е критерия цвят, то под внимание се взема и интериора. Според специалистите ламинирания под, лесно може да бъде аранжиран, в зависимост от вида и големината на помещенията. Така например за малките стаи и тези, в които естествената светлина не е напълно достатъчна, светлите тонове в десена на подовата настилка могат да окажат решаваща роля.

За помещения, където стилът на обзавеждане е по-сериозен или изисква делови вид, тъмните нюанси в класическо черно, естествено дървесно или махагон са за предпочитане.

Ламиниран паркет Balterio Vitality Diplomat 276 Мербо Борнео е идеална, модерна и внасяща много топлина подова настилка. Неговият мек цвят е подходящ както за по-малките стаи, така и за големи помещения, каквито са хол, всекидневна, гостна или трапезария.

Добре е да се знае, че използването на топли тонове придава завидно предимство на тези паркетни настилки. Това е така, защото те два пъти по-лесно се комбинират с мебели и обзавеждане в ярки, пастелни или закачливи цветове. За разлика от определящи нюанси, като ламинат в синьо, зелено, жълто, където, освен, че се внася повече настроение, трябва и внимателно да се подберат мебелите.

На пазара вече съществуват и по-специални ламинати Всеки от тях може да се аранжира в конкретна обстановка. Да вземем под внимание Classen Joykids 32631 Деца, той е изключително предложение за стаите на малчуганите. Непретенциозен, ненатоварващ, достатъчно забавен и стоплящ цялата среда. С него може да се разчита на комфорт, качество и най-вече топлоизолация, от която всяка детска се нуждае.

Внесете хармонията в дома, започвайки от избора на ламинат, а когато не сте напълно сигурни в изграждане цялостния дизайн, то допитайте се до специалистите по ламинати.