Изхвърляне на стара мека мебел

Когато в апартамента се появи нова мебел или електрически уреди, често възниква въпросът къде да поставите старите неща. Да се отървете от стари легла, хладилници, дивани невинаги е лесно.

 

Никой в ​​семейството не може да си спомни кой е използвал този диван последно. Може би, дори пра-прабаба ви да е ползвала дивана. Сега той, има стърчащи пружини или разръфана тапицерия, мръсен кестеняв цвят.

Диванът обаче не е единственото излишно нещо в интериора на дома. Много пъти, когато отворим вратата на килера от там се подават купища саксии, чинии, каси от бутилки. Сега е моментът да помислите и да се отървете от ненужни неща. Опаковките, пластмасовите торби и всички видове битови отпадъци са онези "големи боклуци", които не мога да стоят с години. Време е да помислите за тях незабавно.

Платен начин – има фирми, които могат да изхвърлят боклука - изхвърляне на стара мека мебел.

Цената зависи от товарният транспорт, обема товар и разстоянието до сметището. Когато тези неща са уточнени по телефона всичко може да стане по-лесно и удобно.

Предварително се предвижда и демонтаж на по-големите меки мебели. Дивани, кухненски ъгли, спалните също трябва да бъдат демонтирани, за да може да бъдат изнесени до площадката.

Изнасянето може да стане по два начина. Единият е като се ползва асансьор, а другият, чрез сваляне по стълбището на жилищната сграда.

От там екип с хамали товари всичко на бусове и камиони, ако се налага някои мебели се хващат с колани, за да е по-устойчиво превозването по пътя до сметище за отпадъци.

Важно е да се знае, че тези дейности по товарене не са препоръчителни за обикновени хора. Те могат да предизвикат физически наранявания или увреждане на други части от интериора. Най-добре е такава работа да бъде оставена на специалистите, които се занимават с изхвърляне на стара мека мебел: http://evro5.com/izvozvane-stari-mebeli-sofia.

Това как да се отървете от стар диван не е проблем вече, защото във всеки голям град на страната се предлагат подобни услуги и всеки може да наеме екип с товарен камион и бус.