5 необичайни идеи да се отървете боклуците в дома

Омръзнало ви е да се чувствате притиснати между стените на малкия дом. Омръзнало ви е да се блъскате в купища камари с кашони, дрехи или някоя стара мебел. Време е да направите някои реформи в дома, които да ви накарат да се чувствате комфортно.

 

Ние често се сблъскваме с проблеми от сорта как да организираме нещата в своите къщи. В този ред на мисли нека си го кажем, много важно е, че обикновените шкафове и ниши са станали не само удобни и функционални за пространство за съхранение, но също така се вписват перфектно в интериора на помещенията. Такива са елегантни и красиви. В допълнение, много домове, без значение на въпроса за спестяване на пространство, откриват все по-иновативни начин за съхранение.

Като артистичен директор на "дизайн" се явява архитектурното бюро

Не по-малко спешна нужда има всеки да спести място, което, както знаем, никога не е достатъчно. Ако тези идеи, които сме подготвили не ви се нравят, винаги може да намерите фирма, която извозва до депо: DEPO.BG.

Дръжте нещата в къщата на една ръка разстояние:

1. Модул за съхранение

За да се отървете от всички боклуци в дома и това да ви накара да се чувствате комфортно използвайте вградения гардероб като рафт. Ако такъв е направен в ярки цветове, то той е в състояние да се превърне в акцент на интериора. Тук може да поръчате и услуга по изхвърляне на стара мебел с фирма: http://evro5.com/izvozvane-stari-mebeli-sofia.

2. Стелажи в подиума

Ако търсите начин да се отървете от боклуците в дома и това да ви накара да се чувствате комфортно, повдигнете леглото си върху платформа и скрийте в него всичкото спално бельо или лични вещи.

3. Куфар като шкаф за съхранение

Друг начин да се отървете дома си от боклуци и това да ви накара да се чувствате комфортно е с една необичайна мебел, която може да служи за куфар в ретро стил.

4. Обувки в колело

Един от най-необичайните начини да се отървете от многото чифтове обувки, без да се налага да изхвърлите и един от тях е като комфортно ги подредите в колелото. Това може да се окаже най-добрият начин да се спести място и време. Завъртете го и вземат всичко, което ви трябва.

5. Кошер

 

Дръжте всички припаси в клетки - това е компактен и удобен начин, който пести място. Предимството на тази система за съхранение е, че може да бъде оформена във всяка удобна форма, като "клетка" вертикално или хоризонтално, а за да я създадете не са нужни големи инвестиции. Може да използвате мрежа или стара касетка, или дори кашон. Разберете и за ръчно сондиране на вода.