Фърниш в Ню Йорк стил

Чували ли сте за Ню Йорк стила? Това, както подсказва името, произхожда от град Ню Йорк, от ХХ век. Той е един модерен стил, типичен за американските домове, особено тези в Манхатън, най-известният район на града, който лесно може да бъде заимстван, дори и в рамките на собствените ви апартамент. Идеалното би било да има и многото голяма и светла панорама, която извиква в съзнанието на известния Ню Йорк. Такава може да се пресъздаде с подходящите предпазни мерки, същите столичните прилагат подобна атмосфери дори и в по-малки домове.

 

Можете да го украсявате по този начин, ако имате желанието или възможност, цялата къща, но също така и една стая, спалня или жилищна площ. Важно е да се имат предвид някои основни функции, които са обобщени по-долу.

Преди това вижте тези услуги на фирми:

Почистване на апартамент, жилище с извозване: http://fori.eu/pochistvane-obshti-chasti-na-blok-v-sofiya;

Извозване на битови отпадъци: http://smetishte.com/smetishte-stroitelni-bitovi;

Хамали за извозване на стари мебели:

http://xn--80aa7ac7b.bg/%D0%B8%D0%B7%D1%85%D0%B2%D1%8A%D1%80%D0%BB%D1%8F%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B8-%D0%BC%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D0%BB%D0%B8-%D0%B2-%D1%81%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F.

Отличителни елементи на стила в Ню Йорк

Когато говорим за град Ню Йорк често се използва в идиоматичен израз шарена смесица от всичко и по-малко ". "И тогава една поговорка, който обикновено се използва, за да подчертае наличието, в рамките на едно общество, на различни култури и начини на живот различни един от друг. Ню Йорк е голям град, се характеризира с милиони хора от всички краища на света. Тази особеност се отразява по някакъв начин, дори и в декора.

Доминиращо в стила на Ню Йорк стил са някои от компонентите на градският модерен стил и модерен шик, но в допълнение към това се появяват и други продукти като ретро или дори етнически. За да започнете, да съчетавате вашите елементи е по-добре да не подлагате на съмнение стените. Общ бял цвят за стени и тавани, което е чист, омекотени подходящи вложки в червена тухла, тюркоаз цвят, за да бъдем точни, което понякога може да отнеме до една цяла стена. Това може да придаде оптимално възпроизводство на ефектите.

За пода, изборът може да е по-малко строга визия. Може да се заложи на гладка циментова повърхност отговаряща на индустриалния стил, или просто плочки, лесно достъпни навсякъде, винаги в нюанси на сивото. Дори обикновен твърд под е добре, стига да е в избрания цвят на дървесината и да подхожда с останалата част от обзавеждането. Не забравяйте, че в днешно време има много видове паркет на пазара в различни цветове от обичайните. Може да се спрете на цвят гълъбово, сиво или бял лед, които са много подходящи за този стил на обзавеждане. Добре известен а стила New York с наличието на открити тръби, от стоманобетонни колони, които не е задължително да са скрити на всякъде.

Тяхната роля е по-скоро да подчертаят гредите на тавана (в повечето случаи, ако има много високо, таванско помещение) и големи и големи прозорци.