Какъв цвят може да изберете за спалня

Във всяка стая до голяма степен се създава атмосфера на сянка, благодарение на нея, може да се чувствате комфортно, или, обратно, тя може да има приятен вид, да вълнува, да стимулира към действие. Комфортът е от голямо значение не само за нашите емоции, но също така и за една добра почивка. Подредете вашата спалня, като започнете с изхвърляне на стари мебели.

Как да изградим спалня, използвайки съвременните тенденции?

Всяка година, експерти по стила публикуват статии, които описват какво е на мода и значение в този сезон. В действителност, предложените дизайн и цветове, може да ни е от полза и да работи в посока на нашите усилия в областта на дизайна. Нещо повече, понякога подобни идеи са далеч от реалността. Важно е, обаче, ако искаме да се създаде модерен интериор, че имаме някаква отправна точка, като източник на вдъхновение. Комбинацията от това, което е сега на мода и се предлага от стилисти, ще доведе до интересен, индивидуално необичаен интериор, който също може да се вземе предвид Фън Шуй и нашите лични предпочитания:

Пастели - те могат да активират, да обеднят и да си подходят взаимно. Те могат да присъстват в пространство и светлина. Този сезон спалните са предимно в студени цветове, които разпръсват светлина и създават илюзия за оптически мащабирани пространства. Интериорът, създаден в стил английска селска къща, може да бъде боядисан в модерни цветове, които са в близост с бежови и пастелни нюанси. В такава комбинация от пастелни цветове, стаята се превръща в уютна. При избора на тапети в пастелни нюанси, трябва да се обърне повече внимание на аксесоарите, такива райони могат да се появят от тъмни акценти - синьо, тъмно кафяво, червено или черно.

Лилаво – няма спор , че е много модерно напоследък за интериор на спалня. Може да се представи много добре, защото е едно докосване от мистерия и лукс и е в състояние да даде чувствен характер на всяка стая.

Лилавото има много нюанси, в зависимост от това дали използвате светли пастелни цветове лилаво, или може би по-тъмен нюанс на слива, като патладжан. Можете да получите напълно различни ефекти, и тези нюанси са подходящи като взаимно допълващи се. Лилавият цвят за спални е подходящ за всички жилищни дизайни и стилове. Той ще бъде перфектен в модерен минимализъм. Този цвят може да се смеси и изглежда добре с бежово, сиво, червено. При тези условия е необходимо да се подберат интензивни, наситени варианти. Цветове, които са конфигурирани за романтично настроение, съчетават лилаво с розово, сиво, бежово, светло зелено, тюркоаз и бяло замъглено. Нюанси на лавандула ще добавят фин, нежен климат в помещението. Те са идеални за използване и в детска стая. Разберете и за почистване на мазета и тавани.

Бляскаво лилаво изглежда страхотно в комбинация с розово и черно в различна наситеност. То си партнира добре и сиви или златни нюанси. Спалнята в обикновено сиво присъства дизайна на пода или первази, рамки за врати и корнизи. Особено ярките нюанси трябва да се комбинират с чисто бяло да се наблегне на факта на тяхното присъствие. Топлите тонове на дърво, хартия, корк или метална сива топлина създават фин чар. Модерният интериор се отличават със смели интензивни нюанси на сивото. Графит, тъмните цветове могат да добавят дълбочина и изразителен контрастен фон за мебели и декорация. В спалнята, декорираните нюанси на сиво, изглежда уникални, малки и интимни. Научете нещо и за косене на трева.