Топ 5 съвета за красота и да сте по-бързо готови в сутрешните часове

Всички ние се надяваме да ставаме красиви сутрин и да изглеждаме страхотно като Бионсе. О, мили дами помислете само няма такава рецепта дори за най-известните личности, в която да се събуждат без къдрава коса, панда очи и подпухнало лице. Да, сутринта може да е брутална, без значение колко по-рано се събуждате. Ако на всичкото отгоре времето все не ви е достатъчно, за да станете готови навреме, то знайте, че това е сред най-честите проблеми на повечето жени. Ако и вие изпитвате лошо старт всяка сутрин, тук са най-добрите козметични хакове, за да сте готови на сутринта.

Инвестирайте в многофункционални продукти

Продукт като BB и CC крем могат да ви спестят време на сутринта. Тези видове продукти съдържат овлажнител и SPF. Можете да пропуснете повечето от рутината на грима и тя се прости чрез прилагане на BB или CC крем. Плюс това, можете да приложите компактна пудра с лека ръка, за да създадете крема, който да ви накара да изглеждате добре на тръгване. Можете също така да прилагате коректор върху черното петно ​​на  лицето за безупречен външен вид. Освен многофункционален крем, можете да използвате и оттенък на устните за бузата руж и пр.

Сух шампоан

Повечето от нас се събуждат с къдрава коса или още по-лошо бухнала до степен неузнаваемост. И това със сигурност изглежда малко грубо. Няма начин, имате време да измиете косата на сутринта, но не винаги е полезно за здравето, особено ако навън са минусови температури. Ето защо имате нужда от сух шампоан, за да управлявате тези къдрици и щръкнали косми. Сухият шампоан ще абсорбира излишната мазнина в косата. За голямо косата и обем на сутрин, можете да приложите сух шампоан, преди да си легнете. Това ще абсорбира излишното масло в косата за една нощ. Е, сега вече може определено да кажете едно голямо „благодаря“ на създателите за сух шампоан, който идва да спаси къдравата ви коса.

Очна линия шаблон

Няма нищо по-лошо от размазването на очна линия. Това прави очите да изглеждат като увиснали или подпухнали. Номерът за перфектни котешки очи е с помощта на очна линия шаблон. Може да направите шаблон за перфектната очна линия на котка върху лист хартия или след това, обърнете внимание на това как да го използвате, за да се създаде добра линия без размазване. Ако имате супер ограничен период от време, може да пропуснете и да пренасочите това време към поставяне само на спирала. Такава може да направи очите зашеметяващи.

Предварителен план какво ще облечете

Добре е по отрано да помислите за това, което смятате да обличате на сутринта. Предварителният план какво ще носите може да е елементарен и да включва два тоалета – единият за по-хладно или дъждовно време, а другият за приятно слънчево време. Преди да легнете, уверете се, че сте подготвили дрехите, които ще използвате на сутринта. Ако се налага да ги изгладите или изсушите, направете го по-отрано.

Удебелени червени устни

Сложете червено червило и сте готови да се изправите пред света. Това е истината, ако всички други трикове не успеят, смелото червило в любимия ви цвят ще играе ролята. Дръзките устните ще се изместят погледа на другите хора вниманието от неравномерното нанесената очна линия или лошо направената косата. Носете с вас червилото за леко докосване през деня, когато се налага.