Избор на нов работен стол

От съществено значение за удобството при работа е това какъв стол използвате. Ако държите на вашето здраве, ние препоръчваме да разгледате какви ергономични столове се предлагат. Не чакайте да започнете да изпитвате боли преди да предприемете действие по сменяване на стария работен стол.

Стол и маса избрани не само върху стойността на

1. Висока назад или наличие на облегалката за глава. Намаляване на стреса с врата и горната част на гърба осигурява добро кръвен поток в каротидните артерии, които доставят кръв към мозъка. Това изисква по-високо обратно или специален подглавник в ортопедични модели - с регулиране на височината и ъгъла на наклона. Много столове са оборудвани с регулируеми облегалки за глава, в напредналите модели предвиждат промяна в позицията си в четири посоки. 2. Подкрепа на колела. Столове компютър с крак с пет крака, които са снабдени с ролки - те осигуряват динамичен и не позволява на потребителя да останат дълго в състояние, което не позволява на застой на кръвта в системата на гръбначния артерия и церебралната циркулация. 3. Регулируема обратно ширина. Тя показва основните - две "крила". Специален контрол можете да регулирате ъгъла на въртене, се изпълнява на компютъра стол анатомичен един разполага назад.

4. синхронизатор облегалка и седалка движение. С това ще бъде възможно да се поддържа правилната позиция във всякакво положение. Тази едновременност е инсталирана в високия клас модели: когато потребителят се навежда назад, да се върна надолу, дръжте гръбнака, а седалката се навежда напред в хоризонтално, като подкрепа за "привлича" предния крак. Удобен, ергономичен дизайн, мода. Много производители доставят компютъра си стол патентовани синхронизираните настройки на теглото на потребителя, или да се променя дълбочината на седалката, в зависимост от позицията.

Канцеларски материали за офис

Папките са едни от най-купуваните консумативи за офис от нашия онлайн магазин. Купете си офис консумативи картонени папки SKAG от нас на една много достъпна цена. В случай, че поръчката е за над 50 лв., вие ще получите и безплатна доставка.

Предимството на офис мебелите онлайн

Все повече собственици на офиси започват да купуват обзавеждане, в това число и офис столове 4ME от интернет. Причината да се купува дори офис мебели сейф по този начин не е една. Огромното разнообразие което предоставя онлайн магазин като този е само едно от многото предимства.

Витрини за вашия бизнес

Предлагаме богата гама витрини за бизнеса. Те се различават по своето предназначение и големина. Погледнете тази МИНИ ХЛАДИЛНИ ВИТРИНИ - NT1500 и в случай, че смятате, че ще ви свърши работа - поръчайте я лесно, бързо и удобно без дагубите ценно време.