Почистване на дома – почистване на личността

Кои от тез три метода за почистване ви подхожда най-добре? Това може да определи личността ви.

Ако през живота си сте срещали стотици хора и сте забелязали, че са различни всеки по свое му, то знаете ли, че от типа им зависи подредбата и организираността на домовете им. Съществуват хората с различни почистващи наклонности. Ето и шест най-често срещани личности, а вие коя от всички сте?

1. Малки битовизми

Хората, които отговарят на това личност вземат мерки веднага когато видят слой прах върху украшения  дребните елементи в дома. Те пускат прахосмукачка веднага щом видят коми от кучето натрупани в ъглите и чистят всяко кътче от дома в даден момент.

Ако това е вашият стил на почистване, най-вероятно имате спокойна нагласа, когато става въпрос за вашия дом, но не може да устоите и да гледате дома си мръсен. Правите, каквото е необходимо, за да запазите дома си чист и се уверите, че всичко е подредено. Потърсете фирма с хамалски услуги, когато се налагат големи реформи с изнасяне на тежки мебели. Такива фирми, може да видите тук:

http://hamalski.com/prevoz-na-mebeli-i-bitova-tehnika/

2. Перфекционист

Откъде да знаете дали сте такива? Ако чистите всеки ден, дори и с прахосмукачка, а се извинявате всеки път, че вашият дом е разхвърлян, когато знаете, че всъщност е доста чист, то попадате в категорията перфекционист. Перфекционистът почиства всичко, всеки ден. Вашият дом е винаги чист и дори най-малките прашинки не личат.

Положителното е - вашият дом е винаги в перфектно състояние, когато хората го посещават. Предизвикателството е, че карате семейството и приятелите да се притесняват. Хората се чувстват неудобно, не знаят дали трябва да махнат обувките си, къде да ги поставят, когато свалят от краката и пр. Ако сте перфекционист, положете старание и се уверете, че вашите гости са дошли в дома ви, дори ако трябва да се почисти, след като напуснат. Вижте кои може да ви е от полза за почистване на тавани и мазета: http://obshtini.com/tavani-mazeta-sofia/.

3. Скривалищата

Следващата личност е „Panicker“. Ако кажете: "О, глупости!", Когато един приятел казва, те идват в дома ви, то вероятно сте Panicker. Всеки път, когато разберете, че някой идва хвърляте неща зад затворени врати, поставяне мръсни чинии в скрити места като фурна, шкаф.

Положителното с такава почистваща личност е, че може за кратък период от време да направи много. Когато имате краен срок, можете да направите невероятни неща. Докато обемът на работата, можете да се свърши в рамките на 15-та минути, то не бива да се прекалява с него. Един път месечно е допустимо, но при по-често парктикувате нещата в дома могат за започнат да се захабяват.

Вижте за извозване, отпадъци, апартамент, къща, жилище: http://xn--80adblldd9aggijdu.com/%D0%B0%D0%B4%D1%8A%D1%86%D0%B8/.