8 европейски градове за посещение през 2016 г.

Сезонът е лятно, а почивката скоро започва. В зависимост от бюджета и предпочитанията, може да изберете да посетите един или няколко градове в Европа. Избирайки и според определени критерии, тази година ви препоръчваме да посетите следните места.

Register to read more...

Дубай - микс от изкуствени острови

Едва преди две десетилетия, Обединените арабски емирства, създават тази огромна земя, пълна с пясък, която днес всеки втори турист с желание иска да посети. За да бъде това възможно може да разглеадте: оферти за дубай.

Register to read more...

Билети за нискотарифна авио компания

Пътуването със самолет е много бързо и удобно. За съжаление не всеки може да си го позволи към този етап. Но по-голяма част от хората не знаят за възможностите за закупуване на билет до желаната от тях дестинация на много добри цени. За да купите самолетни билети на промоция или с някакъв процент отстъпка, трябва да знаете някой важни фактора които определят крайната цена на самолетния билет.

Първия от тях разбира се е компанията превозвач. По-известните е нормално да предлагат по-високи цени защото имат много клиенти. Но в случай, че вие сте се насочили към сегмента евтини самолетни билети трябва да помислите над възможността за пътуване с нискотарифна авио компания. Сигурността на полета при всички (или поне в Европа и САЩ) е една и същата. Единствените разлики които ще откриете са може би в луксозността на самолета и обслужването (там няма класи) и условията за тегло на багаж и т.н.

Register to read more...

Сапарева баня – място за релакс и още нещо

Балнеолечението е метод открит преди десетки години. Може дори да се нарече древен начин за лечение на различни заболявания. Сапарева баня е едно от местата в страната ни, където се предлага този вид терапии и профилактика, наред с всякакви възможности за релакс на душата и тялото.

В Сапарева баня всеки гост може да отседне, наемайки къщи за гости. Практикуват се различни форма на лечение с използване на водни бани от минералните извори. Те могат да се правят, както с топли води, така и профилактика, чрез студени минерални води.

Лечебните качества на минерални извори със Сапарева баня допринасят за общия тонус на тялото и се борят добре с различни заболявания от рода на сърдечни проблеми, бъбречна недостатъчност, чернодробни и белодробни заболявания и редица други.

Register to read more...