Топ летните дизайн тенденции

Живейте и се забавляват в стил това лято с някои лесни проекти, които придават цвят и живот във вашия дом.

Сега е момента да добавите цвят в гардероба, но не само, а и в помещенията в дома си.

Използването на различни нюанси на тези поразителни цветове, създава пространство, което веднага грабва вниманието

Класическата цветова комбинация от червено, бяло и синьо може да възтържествува и във вашия хол. С поразителна цветова схема, подобна комбинация ще показва приятна топлина и ободряваща характер. Според интериорните дизайнери такива цветни съчетания си заслужават внимание през цялата година.

При проектирането с удебелена цветова схема, като например червено, бяло и синьо, ще се създаде повече от един акцент.

Дневната и трапезарията може да са залети с нотки на червено, докато спалните са украсени с ледените сини бележки. Вижте тук: как да декорирате спалня. Сметанов неутрален акцент и "Идея за умереност", показва използвате ярки цветове в по-фини начини. Когато се придава цвят, това е обикновено по-силен акцент осеян с малки дози пространството и едва доловим контраст.

Друг добър начин да се използват цветове е с помощта на множество тонове на един и същи цвят. Множеството нюанси в целия интервал дават по-голям интерес и разнообразие.

Направете обиколка на вашия апартамент със свеж и бодър. Така дори да имате малки помещения ням да е проблем със светли пастелни цветове да създадете повече обем.

Изборът на мебели в опростен и изчистен стил ще си партнира идеално с алена червена трапезария ще създава изящество и стил.

Ако в домът ви има две спални, сега може да създадете чувства на свежи, чисти и удобни, леки акценти. Добавете цвят на бяла основа, защото прави стаята моментално луксозен хотел.

Във втората спалня може да е с нотки на злато, а това ще създава и повече от бляскава страна. Акценти на злато могат да се долавят малко по-сложно и аплиците на злато да спестят пространство. Огледалото е част от един цял огледален образ с настилката, пода и интериора. Повече за демонтажни работи в къщи.